Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Brand Zierikzee vermoedelijk aangestoken

Toegevoegd: 27-02-2015, 12.12 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De brand die vannacht woedde in een slooppand aan de Lange Blokweg in Zierikzee is vermoedelijk aangestoken. Dat meldt de politie.

De eerste melding van de brand kwam even na 04.00 uur binnen. Twee blusploegen uit Zierikzee, een waterwagen van de brandweer uit Haamstede en een ladderwagen uit Goes werden opgeroepen om de brand te bestrijden. De brand was al snel uitslaand. De brandweer besloot de woning gecontroleerd te laten uitbranden. Rond 05.05 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.

Volgens de politie brandde de bovenverdieping van het pand volledig uit. De aanwezige vloeren zouden zijn ingestort. Gezien de omstandigheden vermoedt de politie dat de brand is aangestoken.

Zie ook:
Uitslaande woningbrand Zierikzee


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tip (27-2-2015 om 16:58)
Als deze is aangestoken laat de politie Zierikzee eens een bezoekje brengen aan de mensen in omgeving Zierikzee welke al een x zijn aangehouden/ veroordeeld voor brandstichting. Dan denk ik dat ze snel de "bekende" kunnen aanhouden.
Cookie-instellingen beheren