Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Middelbrand bouwplaats zorgcentrum

Toegevoegd: 27-02-2015, 21.05 uur - Update: 27-02-2015, 21.46 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Op de bouwplaats van zorgcentrum Duinoord in Burgh-Haamstede heeft vrijdagavond een middelbrand gewoed.

De brand woedde aan de zijde van de Platboslaan en werd rond 19.45 uur ontdekt. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen, een waterwagen en een hulpverleningsvoertuig. Er werd ook een ladderwagen uit Middelburg opgeroepen maar die kon eenmaal aangekomen in Burgh-Haamstede omkeren.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand op het dak van het in aanbouw zijnde bejaardenhuis. Omdat de brand zich mogelijk had uitgebreid werd ook een verkenning uitgevoerd op de bovenste verdieping. De brand bleek zich niet uitgebreid te hebben en rond 20.20 uur was de brandweer het vuur meester.

De brand zou zijn ontstaan in een opgerolde elektriciteitshaspel die op het dak lag.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren