Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Waarschuwing voor zware windstoten

Toegevoegd: 01-03-2015, 07.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Weerbureau KNMI waarschuwt vandaag en morgen voor zware windstoten. Er is code geel afgegeven: gevaarlijk weer.

Vanochtend begint het al wat harder te waaien. Vervolgens zal de wind weer wat afnemen. Pas vanaf de tweede helft van de avond komen er windstoten voor. Volgens het KNMI wordt de wind aan de westkust dan hard (windkracht 7) tot stormachtig (windkracht 8). De windstoten breiden zich aan het begin van de nacht uit naar het noorden van het land.

De waarschuwing geldt van zondagavond 22.00 uur tot maandagochtend 04.00 uur zijn. In onze provincie zijn windstoten mogelijk van 80 tot 90 kilometer per uur. Aan zee kunnen die zelfs tot 100 kilometer per uur zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-3-2015 om 07:22)
sommige mensen vinden het onzin de berichtgeving code geel aan te geven maar ik hoop dat het blijft om waar nodig is je voorzieningen te gebruiken waar nodig is.
Cookie-instellingen beheren