Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 177 km

Zeker vier inbraken in Krabbendijke

Toegevoegd: 01-03-2015, 09.20 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Het dievengilde heeft zaterdagavond toegeslagen in Krabbendijke. Diverse woningen werden daar het doelwit van inbrekers.

Volgens de Reimerswaalse wijkagent Theo de Bie werden gisteravond in het dorp zeker vier inbraken gepleegd. Dat gebeurde in de omgeving van de straten Kerkpolder en Drie Minuten. 

Mensen die iets gezien hebben worden verzocht zich te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nn (2-3-2015 om 13:15)
Goed idee burgerwacht beginnen
bezem (2-3-2015 om 12:58)
Marleen, zie de politieacties rondom Yerseke. Staat de politie in Yerseke, dan wordt er in krabbendijke ingebroken. Staat de politie in Krabbendijke dan wordt er in Rilland ingebroken. Dus zeg het maar.
dorpsbewoner (1-3-2015 om 18:10)
@marleen: gefrustreerd omdat je een bekeuring hebt gehad? Gedraag je een beetje volwassen a.u.b.! Fietsers zonder licht een bekeuring geven is een heel goede zaak. Als jij zonder licht op de motorkap van een auto belandt piep je wel anders.
pet (1-3-2015 om 13:24)
burgerwacht beginnen.....
marleen (1-3-2015 om 11:20)
en waar was de politie druk met boetes geven aan kinderen en mensen omdat hun lichtje niet brande of zo zo is nu gesteld inbraak niet belangrijk zijn toch polen of Roemenen die laten ze toch gelijk weer gaan
Cookie-instellingen beheren