Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Steekpartij station Oost-Souburg

Toegevoegd: 01-03-2015, 17.19 uur - Update: 01-03-2015, 20.19 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op het treinstation in Oost-Souburg is zondag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft dat bevestigd.

De steekpartij vond rond 16.40 uur plaats op het NS-station aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg. Het slachtoffer stapte echter op de trein. De gewonde is op het station aan de Molenweg in Arnemuiden. Naast de ambulancedienst werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is volgens de politie per ambulance afgevoerd. De helikopter is niet meer ter plekke gekomen.

De dader van het steekincident is voortvluchtig. Van de dader is nog geen signalement bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek. Rond 17.30 uur is het onderzoek op het station in Arnemuiden afgerond. Het onderzoek in de trein waarin de gewonde zat kon toen ook worden afgerond. Het onderzoek op het Souburgse station werd enige tijd later afgerond. Het perron was daarvoor afgesloten. De aanleiding van de steekpartij is nog niet duidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (2-3-2015 om 14:52)
wat doet zo,n jong gastje met sieraden hier op het station?voor de verkoop? ben benieuwd hoe hij hier aankomt
ik (1-3-2015 om 19:36)
hopelijk vallen de verwondingen van het slachtoffer mee . sterkte
Cookie-instellingen beheren