Gewonden bij opmerkelijk ongeval in Sas van Gent

Toegevoegd: 19-04-2006, 10.54 uur

Door: Politie Zeeland

SAS VAN GENT - Een 80-jarige Terneuzenaar is dinsdagmiddag met zijn auto vol gas tegen een pand gereden aan de Ooststraat in Sas van Gent.

De automobilist was met zijn auto vol gas achteruit gereden en op een rotonde stilgevallen. Vervolgens had hij zijn auto weer gestart en reed vol gas vooruit tegen de zijmuur van een winkelpand. De 80-jarige bestuurder en zijn 69-jarige passagier, een man uit België, liepen beiden een hoofdwond op.

Ze zijn voor behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het winkelpand liep aanzienlijke schade op, de auto raakte eveneens beschadigd en moest worden getakeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750