Weerbericht:
Vooral langs de westkust kans op een bui, dinsdagavond regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man uit Renesse met nepwapen op zak

Toegevoegd: 02-03-2015, 15.13 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - In Bergen op Zoom is maandagmorgen een 67-jarige inwoner van Renesse aangehouden voor verboden wapenbezit. Dat meldt de politie.

Agenten gingen na een melding rond 10.30 uur naar een adres in de wijk Oost. Zij troffen de man aan bij zijn auto die midden op de weg stilstond. Toen de man gevraagd werd zich te legitimeren, zagen de politiemensen een handgreep van een vuurwapen uit de binnenzak van de man hangen.
 
De verdachte pakte het wapen uit zijn zak en liet het vervolgens op de grond vallen. Het ging om een verboden imitatiewapen. Het wapen is in beslag genomen. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750