Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Demente bejaarde vermist Terneuzen

Toegevoegd: 02-03-2015, 16.58 uur - Update: 03-03-2015, 12.57 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft maandag mensen in Terneuzen opgeroepen om uit te kijken naar een vermiste, dementerende bejaarde vrouw.

De 82-jarige vrouw vertrok met een fiets en werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Van Kinsbergenlaan.

Over de vermissing were rond 17.00 uur een Burgernetbericht verspreid met daarin het signalement van de vrouw. Korte tijd daarna was ze weer terecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Davy (3-3-2015 om 14:55)
Beste Kees, Deze mevrouw was al vanaf 14:00 uur vermist. Burgernetbericht is om 17:00 uur verzonden. Ik zag deze mevrouw om 17:05 uur fietsen. Haar man was ons ook bijzonder dankbaar hiervoor. Ze wist ook niet meer hoe ze thuis moest geraken. Toch wel handig dan zo'n berichtje dacht ik. Indien je deze berichtjes dus als lastig aanvaard, zou ik het maar uitzetten op je toestel idd.
Davy (2-3-2015 om 18:25)
De vrouw is weer al terecht hoor. Zagen haar fietsen nabij het ziekenhuis. Zit nu weer lekker warm en veilig bij haar man thuis.
kees (2-3-2015 om 17:47)
De laatste tijd krijg je wel heel snel een burgernet bericht. De laatste melding was van een persoon die al 1 uur kwijt was. Rond 18.00 vertrokken en rond 19.00 uur de eerste melding. Mag die persoon ook ff boodschappen doen of niet? Dus als je partner een uur te laat thuis komt kan je al een burgernet bericht uit zenden? Moet niet gekker worden. Ik begrijp best dat het een goed middel is voor demente personen en soms bij kinderen ook maar niet te snel al een bericht rondsturen anders ga ik het weer uitzetten
Cookie-instellingen beheren