Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, in het zuidoosten een mistbank
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Weer arrestatie schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 03-03-2015, 13.48 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Maandagmorgen is in een woning in Terneuzen een vrouw aangehouden voor betrokkenheid bij de schietpartij op 16 december in de Iepenlaan in Terneuzen.

De politie kwam haar op het spoor tijdens het onderzoek door een Team Grootschalig Optreden. Politie en justitie verdenken de vrouw van mogelijke medeplichtigheid aan het incident.

De vrouw is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex in Tilburg gebracht. Daar heeft ze te horen gekregen dat ze langer moet blijven. De politie sluit meer aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (3-3-2015 om 19:00)
Wat gebeurd er toch veel in de stad Terneuzen zo ook de schietpartij we gaan toch de criminele toestanden niet krijgen net als in Amsterdam waar de een de ander afmaakt.
Cookie-instellingen beheren