Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 152 km

Grote brand Meliskerke geblust

Toegevoegd: 04-03-2015, 10.05 uur
Door: Rolf de Feijter

MELISKERKE - De grote brand, in die dinsdagavond uitbrak in een schuur in Meliskerke, is geblust.

De brand aan de Jan Geertsesweg werd dinsdagavond even voor 23.00 uur ontdekt. Al snel was sprake van een uitslaande brand. De brandweer schaalde op naar grote brand. Ook stonden in de schuur een onbekend aantal koeien. Eén van de koeien kon niet op tijd worden gered en overleed ter plekke. De overige dieren konden wel op tijd in veiligheid worden gebracht. De eerste inzet was tevens gericht op het voorkomen van uitbreiding naar naastgelegen schuren.

Rond 03.00 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer is vervolgens nog tot ongeveer 09.00 uur bezig geweest met nablussen. De circa 1.200 meter lange slangenleiding wordt opgeruimd, dit kan nog geruime tijd duren. De wegafsluitingen blijven nog nodig op de Rapenburgseweg tussen Torenstraat en Hollandseweg. Dit geldt ook voor de Jan Geertsesweg tussen Tiendehofweg en Blauwpoortseweg.

Zie ook:
- Uitslaande brand in schuur met vee (03-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren