Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 177 km

Zeker 40 auto's bekrast in Zierikzee

Toegevoegd: 05-03-2015, 12.07 uur - Update: 05-03-2015, 13.53 uur
Eén van de vele auto's welke zijn bekrast.
Eén van de vele auto's welke zijn bekrast.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - In Zierikzee zijn afgelopen nacht tientallen auto's bekrast. Volgens de politie gaat het om ruim 40 auto's.

De meldingen van bekraste auto's kwamen uit de Poststraat, het Kerkhof, de Volkerakstraat, de Minderbroederstraat en de Wandeling. Inmiddels zouden al 50 auto's bekrast zijn en vermoedelijk zijn zelfs 100 voertuigen doelwit geworden. De meeste voertuigen hebben behoorlijk diepe krassen in de lak. Hierbij zijn onder andere motorkappen en deuren vernield.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of meer weten. Zij kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem kan gebeld worden op 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-3-2015 om 21:58)
Helaas, schade is voor de verzekeraar als je hiervoor verzekert bent, anders uit eigen zak. of gewoon niet laten maken. aangifte doen heeft geen nut. deze gaat gewoon op de grote stapel. een eventuele dader kan deze schades toch niet allemaal betalen. dus dat wordt ook nooit wat.
0409 (6-3-2015 om 14:50)
Nou, nou, Amanda Assaf. Ik heb nu al bij een aantal berichten ditzelfde bericht van je gezien. Dat is nou niet bepaald te vergelijken met dit bericht, vind je niet?
kleintje colijn (6-3-2015 om 12:56)
ik begrijp het bericht van amanda assaf niet helemaal . heeft u nu die auto bekrast ? vanwege palestina ?. voor de mensen in zierikzee met hun auto's sterkte . lees net op andere media dat er door de 200 meldingen zijn nu :-(
Amanda Assaf (5-3-2015 om 22:59)
Onbeschofte lui! En jullie zeggen wat over de Palestijnen! Ja het is Palestina en geen Israël. Een groot gebrek aan medicijnen en eerste levensbehoeften en het door het tekort aan brandstof en stroom slecht tot zeer slecht functioneren van plaatselijke Palestijnse ziekenhuizen. Het welhaast meest gruwelijke, zichtbare gevolg van de blokkade zijn de aan het grensgebied met Israël overleden zieken, die geen toestemming kregen, naar Israëlische ziekenhuizen af te reizen .Nog niet is belicht het feit, dat deze Israëlische blokkade tegen een weerloze burgerbevolking, een misdaad tegen de menselijkheid is.
wim (5-3-2015 om 19:43)
Welke gek doe nou zo iets wat denk je daar mee te bereiken om een ander op kosten te jagen waar ben jij je verstand kwijt geraakt want een normaal mens doe zo iets niet klein kind
marianne (5-3-2015 om 17:18)
Ja Jet en onze zoon ook. Zeker doen want dan kunnen ze miss het spoor volgen. Succes!!
Cookie-instellingen beheren