Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Volgelingen seksrabbijn richten vernielingen aan

Toegevoegd: 05-03-2015, 20.00 uur - Update: 05-03-2015, 22.51 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Enkele volgelingen van de omstreden seksrabbijn Eliezer Berland hebben vanmiddag vernielingen aangericht in hotel Arion op de Boulevard in Vlissingen.

Vernielingen
De groep van enkele honderden orthodoxe joden kwam vanmiddag bijeen in het hotel. Volgens de politie sloeg de sfeer om toen in het hotel enkele vernielingen werden aangericht. Er werd schade aangericht aan meubilair en ook een piano moest het ontgelden. Eén van de volgelingen klom op het dak en viel door de glazen koepel van het restaurant. Ook waren enkele mensen onder invloed van alcohol. De politie kwam daarop ter plaatse om de grote groep uit het hotel te zetten. De groep streek daarna neer voor het hotel op de Boulevard. Al die tijd was de politie zichtbaar paraat en werd de Boulevard voor een deel afgezet.

Heinkenszand
Er werden meerdere bussen ingezet om de groep weer terug te brengen naar hun verblijf op recreatiepark Hof van Zeeland in Heinkenszand. Rond 19.45 uur was iedereen weg. De groep van ongeveer 250 orthodoxe joden zal daar naar verwachting tot eind maart verblijven.

Ontucht
De 77-jarige rabbijn wordt in Israël verdacht van ontucht met jonge meisjes en mishandeling. Drie weken geleden oordeelde de rechtbank in Haarlem dat de rabbijn moet worden uitgeleverd aan Israël. Hij is tegen die uitspraak in beroep gegaan bij de Hoge Raad. En zo lang zijn beroepszaak loopt, mag de rabbijn in Nederland blijven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A van K (6-3-2015 om 07:49)
Beste mensen waarom moet de Bijbel het nu weer ontgelden ? Spotten is net zo erg als wat die rabbijn heeft gedaan !? Wat staat er in het Heilige Schrift ? De wetten en regels om elkaar lief te hebben en met respect elkaar te behandelen..Net als extreme moslims of KKK of andere idioten is DE MENS FOUT !!! Die man is ziek en sex met kinderen of elkaar vermoorden voor het geloof is ZIEK GESTOORD en DUIVELS.. De Bijbel is alleen het woord van God dat de mensen stomme dingen heeft niks met geloof te maken.. Iedereen word berecht om zijn daden ook deze man..Elk mens sterft en als je op aarde niet gestraft word danwel in het hiernamaals..Vergis u niet na je dood houd het niet op ! Oordeel niet te snel want niemand is perfect !!!
Pieter (6-3-2015 om 07:32)
Niet alleen de kosten van de bus de vernielingen betalen wij maar wie betaald de huur van de huisjes eten en de uitjes die ze maken raar volk weg ermee snap niet dat ze zulk volk toe laten echt weer Nederland dit als ik 2 km te hard rij kost het me geld en dit mag gewoon alles kosten
Pol (6-3-2015 om 07:23)
Wij als "normale" mensen zouden dit ook eens moeten doen. Wanneer je aangifte doet van poging tot inbraak trekt de politie hier zijn neus op en krijg je een , dan nog niet eens geschreven zoals het moet, een paar A4-tjes thuis met je aangifte. En dan lijkt het nog of je het zelf heb gedaan. Apen-land , mocht ik de middelen hebben was ik allang weg hier uit dit verrotte en stinkende landgoed.
zorgmedewerker (6-3-2015 om 07:09)
Vandalisme, openbare dronkenschap, maar gelukkig, de politie zichtbaar paraat....... Daar hebben we wat aan. En toen ??? Is er nou werkelijk niemand gearresteerd??? Ongelooflijk zeg, wat leven we toch in een rare maatschappij!!!!! Gewoon lekker je hotel vernielen en voor flink wat overlast zorgen, geen haan die daar naar kraait.
RS (6-3-2015 om 06:33)
Alleen de leider terugbrengen had moeten volstaan. De rest zijn "volgelingen", dus die volgen vanzelf wel.
Mark (6-3-2015 om 02:18)
Zal wel een Talmoed volger zijn en dat gedrag staat niet in de Torah of de Tenach
Cookie-instellingen beheren