Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Leerling bedreigt leraar op school Middelburg

Toegevoegd: 06-03-2015, 15.00 uur - Update: 07-03-2015, 11.25 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag in Middelburg een leerling aangehouden op een school.

De 14-jarige jongen raakte op school totaal buiten zinnen nadat hem verzocht werd zijn telefoon tijdelijk in te leveren omdat hij tijdens de les aan het appen was. De jongen wilde daar niet aan meewerken en reageerde zeer agressief. Ook riep hij bedreigingen richting de school en enkele docenten.

Toen hij vervolgens de directeur een kopstoot tegen zijn borst gaf, was de maat vol en werd de politie gebeld. De jongen is voor verhoor en ter afkoeling meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (10-3-2015 om 20:05)
Mensen, doe even normaal! Ga die jongen niet gelijk haten, misschien heeft die leraar veel irritante dingen bij die jongen gedaan! Sorry mensen, maar als je hatelijk reageerd; dan heb je geen respect.
Renze van Zanen (9-3-2015 om 10:00)
Ik ben zelf rond mijn 8e jaar op de basisschool slachtoffer geweest van kindermishandeling door mijn vaste onderwijzer. In eerste instantie moet men gewoon van andermans kinderen afblijven.
Ikke (8-3-2015 om 23:08)
Toch belachelijk, totaal buiten zinnen. Deze persoon spoort gewoon niet. Nog afgezien dat de jeugd van tegenwoordig gewoon zo ontzettend dom is. Mocht je onverhoopt gedag tegen een jong persoon zeggen, kijken ze je echt aan van: hij praat tegen me. En dat niet eens via Facebook. En inderdaad wat W zegt, je ziet in de jeugd de toekomst van ons land.
willem77 (8-3-2015 om 04:34)
zeer lange tenen en kort lontje. dat jochie heeft geen opvoeding gehad. een telefoon hoor je niet mee te nemen naar school, daar kom je om iets te leren en niet om met dat ding te spelen. respect is tegenwoordig ver te zoeken. en als een leraar zo'n ettertje een tik geeft is hij EN strafbaar EN komt pa verhaal halen. dat jochie verdient een flink pak slaag--zo ging het vroeger ook en dat heeft het kind echt geen kwaad gedaan..
w (7-3-2015 om 12:18)
Kijk naar normen, waarden en gedrag van de jeugd......je ziet dan de toekomst van je land en huiver.....
Spiegelmeester (7-3-2015 om 11:45)
Bijzonder om in de reacties te kezen dat de agressie van de knaap stevig wordt veroordeeld en als straf er geweld tegenover stellen... Is dan de les die getrokken mag worden dat angst en geweld als middel gebruikt mag worden tegen kinderen om dit soort toestanden "de kop in te drukken"? De juiste mannier om hier tegenop te treden is kinderen (en ouders) leren dat dit gedrag onacceptabel is en passende opvoedkundige maatregelen in te zetten. Nooit geweld met geweld beantwoorden, zeker niet bij kinderen. Dan is het eind echt zoek!
Cookie-instellingen beheren