Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Meeuw vast op dak Boulevard

Toegevoegd: 08-03-2015, 13.54 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De brandweer is vanmorgen uitgerukt om een meeuw te redden die vast zat op het dak van een pand aan de Boulevard.

De meeuw zat al enige tijd vast waarop de bewoonster een dierenambulance had gebeld. Omdat de medewerkers van de dierenambulance niet bij de meeuw konden komen werd besloten om de brandweer in te schakelen. Deze kwam met een hoogwerker ter plaatse.

Toen de brandweer met een medewerker van de dierenambulance omhoog ging, konden zij de meeuw wel zien maar helaas niet bij hem komen. De brandweer en dierenambulance zijn onverrichter zaken teruggekeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (13-3-2015 om 16:49)
Zoveel gedoe, om één meeuw? Voor geen goud dat ik zou bellen als er 1M meeuwen op mijn dak lagen!
it'sme (10-3-2015 om 22:19)
Als ze dat dier konden zien, dan konden ze hem toch ook afschieten? Dan hoeft hij daar niet langer te lijden, probleem opgelost. Er is niemand die die meeuw zal missen hoor.
Jan A (10-3-2015 om 15:14)
Geachte, Ze mogen uitrukken voor elk dier, behalve voor in het wild levend ongedierte. Die moeten zichzelf maar redden. Een verstandig mens geeft daar geen cent gemeenschapsgeld voor uit. We lijken in dit land wel helemaal de weg kwijt te zijn. Gr
t.a.v. meerdere negatieve personen; (9-3-2015 om 21:26)
Beste jan A en andere negatieve personen t.a.v. redden van een dier; hebben jullie al doorgegeven aan alle hulpdiensten voor welke oproep ze mogen uitrukken volgens jullie mening. Dat geeft je nl meer duidelijkheid.
Bram (9-3-2015 om 20:41)
als we nou ook nog belastinggeld voor zo een schijtbeest moeten gaan spenderen, waar is nederland toch mee bezig? laat de ouwetjes maar creperen we gaan een schijtmeeuw redden. geheel van de pot gerukt ja!
jan A. (9-3-2015 om 16:51)
het is gewoon belachelijk dat de brandweer en/of politie ingeschakeld wordt om een meeuw/zeehond/kat o.i.d. te redden.
Cookie-instellingen beheren