Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Toestand gewonde Yerseke kritiek

Toegevoegd: 09-03-2015, 10.16 uur
Door: Rolf de Feijter

YERSEKE - De persoon die zondagavond gewond op straat werd aangetroffen in Yerseke verkeert in kritieke toestand. Dat zegt de politie. Daarna is aan de Zanddijk in Yerseke een 48-jarige inwoner van Haacht aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling.

Rond 22.00 uur kreeg de politie een melding dat een man aan de Dam in Yerseke op straat werd mishandeld. Agenten gingen met spoed ter plaatse en troffen een 65-jarige inwoner van Yerseke op straat aan. De man was zwaar gewond en had hoofdletsel. Een ambulance heeft hem in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens getuigen was de dader van de mishandeling weggereden in een personenauto met Belgisch kenteken. De auto werd korte tijd later gesignaleerd op de Zanddijk in Yerseke. De verdachte werd zonder problemen gearresteerd. Hij is overgebracht naar het cellencomplex van de politie en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. De politie is gestart met een onderzoek.

Zie ook:
Zwaargewonde op straat in Yerseke   (08-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper (9-3-2015 om 14:29)
Eerst maar eens zonder vorm van proces een weekje opsluiten. En dan het hele cellenblok rond slaan, totdat hij gild als een speenvarken. Dat zal wel helpen bumper;
zeeuws meisje (9-3-2015 om 10:48)
Wat er de laatste tijd allemaal gebeurd in ons Zeeuwse landje is met geen pen te beschrijven. Mensen takelen elkaar maar toe in blinde woede. Respect is er nauwelijks meer. Liefde voor elkaar is ver te zoeken. Waar leid dit naar toe??
Cookie-instellingen beheren