Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties vanwege neersteken 14-jarige

Toegevoegd: 10-03-2015, 16.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen week drie jongens opgepakt naar aanleiding van de steekpartij in de buurt van het NS-station in Oost-Souburg op zondag 1 maart.

De steekpartij vond rond 16.40 uur plaats op de bewuste zondag. Tijdens de ontmoeting in de buurt van de draaibrug stak de dader het slachtoffer met een mes in zijn bovenlichaam. De dader vluchtte met een tas en enkele sieraden weg via de voetgangerstunnel onder de Nieuwe Vlissingseweg richting de Kerklaan.

Het slachtoffer, een 14-jarige jongen uit Rijswijk, liep weg richting het treinstation van Oost-Souburg en vertrok met de trein in de richting van Goes. Het 14-jarige slachtoffer had naar eigen zeggen via Facebook een afspraak met iemand om enkele goederen te verkopen.

De politie hield afgelopen week twee jongens van 14 en 15 uit Vlissingen en een 15-jarige jongen uit Baarle-Nassau aan. De politie kwam het drietal op het spoor tijdens het rechercheonderzoek. Zij zitten nog vast. De politie zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Zie ook:
- Slachtoffer steekpartij 14 jaar (01-03-2015)

Steekpartij station Oost-Souburg (01-03-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wat een geluk dat die jongen nog leeft! (10-3-2015 om 17:27)
wie doet nu zo iets, en dan nog zo jong! het slachtoffer had wel dood kunnen zijn. Jaren lang verplicht heropvoeden zou ik zeggen (maar ja ik ben geen rechter..)