Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man loopt over auto Vlissingen

Toegevoegd: 12-03-2015, 10.20 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 29-jarige Vlissinger is woensdag buiten heterdaad opgepakt voor het vernielen van een auto. Hij zou rond 18.05 uur in de Emmastraat over een auto heen zijn gelopen en deuken in een van de portieren hebben getrapt.

Toen de agenten ter plaatse kwamen kregen ze dankzij verschillenden getuigen een zeer compleet signalement van de man. Ook spraken de getuigen hun vermoeden uit waar de verdachte mogelijk zou kunnen wonen.

Uiteindelijk zagen de dienders in een nabijgelegen woning een man achter het raam staan die aan het signalement voldeed. Ze spraken de man aan en hij liet hen de woning binnen. De man maakte een verwarde indruk. Vervolgens is de Vlissinger aangehouden. Hij is vastgezet in cellencomplex Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigenaar (12-3-2015 om 23:22)
Heel mijn auto is beschadigt, man is opgepakt en heeft bekend ! maar ik krijg niets vergoed.
Roos (12-3-2015 om 12:54)
Die man is psychiatrisch helemaal niet in orde maar i.p.v. psychiatrische hulp verlenen stop je hem in Torentijd.
Cookie-instellingen beheren