Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 64 km

Man rijdt bijna 60km per uur te hard

Toegevoegd: 13-03-2015, 13.02 uur
Door: Roland de Jong

HEIKANT - Donderdagavond heeft een 20-jarige man uit Sint Niklaas (B) een forse snelheidsovertreding in de Ellestraat in Koewacht moeten bekopen met het inleveren van zijn rijbewijs.

D
e automobilist werd omstreeks 20.50 uur betrapt toen hij met een snelheid van 118 kilometer per uur over de Ellestraat reed. Op die locatie geldt een maximum snelheid van 60 kilometer per uur. Vanwege de hoogte van de overschrijding is zijn rijbewijs meteen ingevorderd.

De politie heeft een proces-verbaal opgesteld en ingezonden naar het Parket Centrale Verwerking OM (CVOM) in Utrecht. De officier van justitie zal te zijner tijd een besluit nemen over de afhandeling van deze zaak. Dit kan leiden tot een inhouding van zijn rijbewijs voor een aantal maanden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (14-3-2015 om 11:31)
Als het zo'n mooie weg is kun je beter wat langzamer rijden, dan kun je meer van het uitzicht genieten.
Kees (14-3-2015 om 09:46)
Heikant bestaat ongeveer uit drie straten. Dat zijn allemaal racebanen; daar mag alles kapot gereden worden door gehaaste, gestreste en gestoorde bestuurders. Maar ik ben wel blij dat de Bierkaai zo mooi is! Gelukkig is die lelijke growshop naar Heikant verhuisd. Duidelijk waar de Hulster prioriteiten liggen!
wim (13-3-2015 om 19:44)
Ja het is te begrijpen dat het hard rijden bij een mooie weg op dat tijdstip toch een uitdaging is en blijft ik zelf kreeg een boete van 250 euro voor te hard rijden en een uur daarna op de a58 nog een van 120 euro daar leer je zelf heel veel van ondanks mijn haast dit is na bijna 12 jaar hierbij gebleven zon dag wat de boetes betreft werd niet door mijn baas betaald wat goed is ook.
Cookie-instellingen beheren