Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt in op beveiligingsbeambten

Toegevoegd: 13-03-2015, 13.45 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Donderdagochtend is een 25-jarige man uit de gemeente Vlissingen buiten heterdaad aangehouden. Hij wordt verdacht van het inrijden op beveiligingsbeambten van een bedrijf aan de Herbert J. Dowweg in Terneuzen.

De beveiligingsbeambten stonden op het moment van het voorval buiten toezicht te houden op het in- en uitkomende verkeer van en naar het bedrijventerrein. Toen de verdachte het terrein af wilde rijden weigerde hij ter controle zijn toegangspas te overhandigen. De man reed vervolgens tegen het scheenbeen van één van de veiligheidsbeambten aan.

Ook na een woordenwisseling weigerde de verdachte alle medewerking. Hij startte opnieuw de motor en begon opnieuw te rijden. Eén van de beveilgers kon nog net op tijd wegspringen. De verdachte is ter plekke door de politie aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De man zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750