Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mag jaar niet rijden na fataal ongeluk

Toegevoegd: 13-03-2015, 14.32 uur - Update: 14-03-2015, 03.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag 43-jarige E. van der K. uit Goes voor het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeval een taakstraf van 240 uur opgelegd. Daarnaast heeft mag hij twaalf maanden niet rijden. Het vonnis is gelijk aan de eis.

Van der K. reed eind september 2013 over de Fruitlaan in Goes en reed bij de kruising met de Wilgenstraat op een (zebra)oversteekplaats een 64-jarige vrouw aan.

Het slachtoffer raakte daarbij zo ernstig gewond dat zij naar het ziekenhuis in Rotterdam moest worden vervoerd.  Zonder nog bij kennis te zijn gekomen overleed de vrouw op 1 oktober aan haar verwondingen.

Zie ook:
- OM: 'Rijverbod van jaar na dodelijk ongeluk' (27-02-2015)
Ernstig verkeersongeluk Goes (20-09-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (13-3-2015 om 19:22)
veel mensen snappen niet als ze zien dat men over wil steken op een zebrapad wel moeten stoppen, wat wel hinderlijk is is dat er weleens een busjes voor geparkeerd staan, dat hindert behoorlijk en als men plotseling over wil steken..........zie je die niet van achter een geparkeerde busje
Cookie-instellingen beheren