Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 252 km

Slachtoffer mishandeling overleden

Toegevoegd: 14-03-2015, 10.39 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De man die zondagavond 8 maart in Yerseke zwaar gewond raakte bij een mishandeling voor een café aan de Dam in Yerseke is vrijdag in het ziekenhuis overleden. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.

Op de bewuste zondagavond kreeg de politie rond 22.00 uureen melding dat ter plekke een man op straat werd mishandeld. Agenten gingen met spoed ter plaatse en troffen een 65-jarige inwoner van Yerseke op straat aan. De man was bewusteloos en had zware verwondingen. Volgens de politie had de man onder meer hoofdletsel. Een ambulance heeft hem in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens getuigen was de dader van de mishandeling weggereden in een personenauto met Belgisch kenteken. De auto werd korte tijd later gesignaleerd op de Zanddijk in Yerseke. De verdachte, een 48-jarige man uit het Vlaams-Brabantse Haacht, werd daarna zonder problemen gearresteerd. Hij is overgebracht naar het cellencomplex van de politie en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. De Belg zit nog steeds vast en moet aanstaande dinsdag voor de Raadkamer van de rechtbank verschijnen.

Onderzoek
Het politie-onderzoek is nog niet afgerond. Het is de recherche namelijk nog niet precies duidelijk wat vooraf is gegaan aan de mishandeling. Mogelijk hebben het slachtoffer en de verdachte in het café woorden gekregen en zijn vervolgens naar buiten gelopen. Vanwege de vele onduidelijkheden rondom dit incident wil de recherche graag spreken met mensen die hierover meer kunnen vertellen.

Zie ook:
- Toestand gewonde Yerseke kritiek (09-02-2015)
Zwaargewonde op straat in Yerseke   (08-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natjuh (18-3-2015 om 02:54)
Lieve Dirk rust in vrede, en heel veel sterkte voor de nabestaande. Het zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou op de jachthaven bij de kraan
k (16-3-2015 om 10:55)
wat ik zo raar vind is dat dit alles voor een cafe is gebeurd dus alle stoere mannen die op cafe gaan stonden er bij en keken erna hoe deze man doodgeslagen werd ik noem deze stoere mannen eerder laffaards als je nu ziet met een paar man dat iemand zo mishandeld wordt dan grijp je in en ga je niet staan kijken hoe iemand doodgeslagen word stelletje laffaards
Ad (14-3-2015 om 17:40)
Wereld waar gaan wij naar toe????? Nabestaanden heel veel STERKTE...
mar (14-3-2015 om 11:35)
triest sterkte voor de nabestaanden , gelukkig hebben ze wel de dader .
SlowRider (14-3-2015 om 11:13)
Zieke wereld...
Cerebrus (14-3-2015 om 10:59)
Vast een heel aardige man die anders nooit een vlieg kwaad doet. Zal wel een taakstrafje worden van 20 uur, en een aai over de bol. De man is tenslotte zelf óók slachtoffer natuurlijk.
Cookie-instellingen beheren