Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Zes hennepknippers opgepakt in kwekerij

Toegevoegd: 14-03-2015, 13.01 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning aan het Oranjepad in Goes is afgelopen nacht een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning zijn zes hennepknippers aangehouden. Het gaat om vijf Bulgaarse vrouwen en een Chinese man zonder vaste woon- en verblijfplaats.

De verdachten werden door de binnentredende agenten op heterdaad betrapt tijdens hun werkzaamheden. In diverse vertrekken op de eerste en tweede verdieping van het pand waren hennepkwekerijen ingericht met in totaal 235 gedeeltelijk geoogste hennepplanten. De stroom werd illegaal afgetapt.

De kwekerij is direct ontmanteld en vernietigd. De verdachten zijn voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Allen zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren