Chaos door verkeerswerkzaamheden Middelburg

Toegevoegd: 20-04-2006, 15.10 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Het verkeer ondervindt momenteel in Middelburg grote hinder als gevolg van wegopbrekingen bij de Schroeweg.

De afgelopen dagen is men al druk bezig geweest met het wijzigen van de verkeersituatie aan de zijde van de Kanaalweg. Momenteel is de brug voor autoverkeer volledig gestremd en wordt het verkeer omgeleid. Hierdoor ontstaan soms files van de McDonald's tot de Stationsbrug. Aan de andere zijde staat het verkeer ook geregeld vast.

Niet alleen in Middelburg zorgen werkzaamheden voor verkeersproblemen. Ook in Vlissingen ondervindt het verkeer problemen van werkzaamheden. Dat is het geval bij de Oude Veerhavenweg. DELTA is daar bezig met het aanpassen van het hoogspanningsnet.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750