Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 129 km

Uitslaande woningbrand in Terneuzen

Toegevoegd: 15-03-2015, 01.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In een woning aan de Wielenwaal in Terneuzen is zaterdagavond brand ontstaan. Het ging om een uitslaande brand op de zolderverdieping.

Het vuur werd rond 23:50 uur ontdekt. Waarschijnlijk gaat het om een schoorsteenbrand die zich verder heeft verspreid. De brandweer is uitgerukt met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. De bewoners zijn de woning uitgevlucht. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners te assisteren bij de afhandeling van de schade. De brandweer heeft een aantal dakpannen verwijderd om het vuur ertussen te doven. Er is gezorgd voor onderdak voor de bewoners.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (15-3-2015 om 23:13)
Het is erg jammer dat mensen zoals #Erik altijd een oordeel klaar hebben zonder dat ze weten wat er gebeurt is. #Erik, je moet eens leren om eerst goed te lezen, de foto's te bekijken en weten waar je het over hebt voordat je weer eens als een spreekwoordelijke "Kip zonder kop" van alles gaat lopen roepen wat totaal niet waar is. Als je geen verstand hebt van brandbestrijding kan je beter je mond houden en reageren op berichten over het weer en de waterstanden in onze Delta, deze zijn voor iedereen te begrijpen en niet moeilijk te verkondigen. Teksten die de media plaatst zijn niet altijd volledig en op waarheid berust. Groet Robert
M (15-3-2015 om 13:07)
Je hebt het mis #erik
erik (15-3-2015 om 11:12)
elk jaar je schoorsteen vegen dan voorkom je schoorsteenbranden nalatigheid bij de bowoners
Cookie-instellingen beheren