Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 77 km

Opnieuw brand sloopwoning Zierikzee

Toegevoegd: 15-03-2015, 03.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - In de nacht van zaterdag op zondag is er opnieuw brand uitgebroken in een sloopwoning aan de Marisstraat in Zierikzee.

Even na 02.00 uur werd de brand opgemerkt door een beveiliger. De brandweer rukte met één blusvoertuig uit en had het vuur snel geblust.

Vorig weekend woedde er ook al twee keer brand in een sloopwoning. De omgeving rondom de panden is volledig afgezet met hekken en is er permanente beveiliging aanwezig.

Zie ook:
- Weer brand in sloopwoning Zierikzee (08-03-2015)
- Brand in sloopwoning Zierikzee (06-03-2015)
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (16-3-2015 om 16:43)
@Mozes : Ze zoeken nog iemand met een kristallen bol bij het beveiligingsbedrijf, is dat niets voor jouw ?
ingewijde (15-3-2015 om 10:49)
Er mag nog niet gesloopt worden omdat er vleermuizen onder de dakpannen zitten. beschermde diersoort.. Deze beestjes moeten eerst uit hun winterslaap en moet het buiten 5 dagen lang boven de 10 graden zijn!
esmeralda (15-3-2015 om 09:16)
Bep, volgens mij begrijp je het niet. Er zit nog asbest in sommige woningen, Zeeuwland heeft al aangegeven zo snel mogelijk over te gaan tot de sloop. Maar tot dat veilig kan is er beveiliging ingezet. Als je het zelf sneller kunt, moet je het even zelf gaan doen.
mozes (15-3-2015 om 08:32)
afgezet met permanente beveiliging!! en dan nog brand, was het een slapende wacht? zou die man gelijk naar huis sturen.
Bep (15-3-2015 om 07:52)
Gemeente wordt het niet eens tijd om al de slooppanden ook daad werkelijk te (laten) slopen. Want dat is toch veel goedkoper als dat de brandweer elke keer moet uitrukken voor deze (on-nodige) branden. Dit is al de 3e woning op rij!!!!Schrijf de eigenaars van de sloopwoningen aan, en sommeer ze dat ze met dit pand wat moeten doen o.a. slopen of herbouwen , of doe er zelf wat aan. Want dit is absurd. Maar laat het niet zo staan. En een afgebrand huis levert meer op voor het ontvangen van evt. verzekeringsgelden dan het maar gewoon zo te laten staan en te laten verinteresten!!! Dus werk aan de winkel.
Cookie-instellingen beheren