Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen met drugs op zak opgepakt

Toegevoegd: 16-03-2015, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Agenten hebben op de Govert Flincklaan in Vlissingen drie mannen aangehouden. Het drietal zat in een auto en bij controle bleek dat ze verschillende soorten hard- en softdrugs op zak hadden. Verder bleek de bestuurder van het voertuig te veel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Surveillerende agenten zagen op vannacht rond 00.50 uur een auto geparkeerd staan op het parkeerterrein van de Gamma-bouwmarkt. Gezien de locatie en het tijdstip besloten ze de inzittenden van het voertuig te controleren. In de auto zaten twee 22-jarige mannen en een 28-jarige man allen afkomstig uit de gemeente Veere.

Uit het voertuig kwam een sterke henneplucht en op de achterbank zagen de dienders een kleine hoeveelheid cocaïne liggen. De dienders lieten de 22-jarige bestuurder ook nog blazen en uit de blaastest bleek dat de man te veel gedronken had.


De 28-jariger bijrijder bleek ook nog een kleine gebruikers hoeveelheid hennep op zak te hebben die hij afstond aan de agenten. Het drietal is vervolgens aangehouden. Bij fouillering op het bureau bleek de bestuurder nog een aantal XTC-pillen in zijn sokken te hebben zitten. Deze zijn direct in beslaggenomen. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd.

Na verhoor is het drietal weer op vrije voeten gesteld. De bestuurder kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed en bezit van verdovende middelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren