Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man weigert woning te verlaten

Toegevoegd: 16-03-2015, 10.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Turkoois in Middelburg is maandag rond 01.15 uur een 42-jarige Middelburger aangehouden. De man was eerder op de avond de woning binnen gelaten, maar weigerde vervolgens om weg te gaan.

Toen agenten aankwamen bij de woning leek de verdachte onder invloed van alcohol te zijn. De dienders vroegen hem om zijn legitimatiebewijs, dat kon hij niet overhandigen. Vervolgens verzochten ze hem de woning te verlaten.

Hij werd vervolgens onder enige dwang door agenten de woning uitbegeleid. Daarbij verzette de verdachte zich en ontstond er een worsteling. Daarop is de man naar de grond gewerkt en aangehouden. Hij is vastgezet en maandagochtend met een proces-verbaal op zak naar huis gezonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750