Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Politie omsingelt woning Middelburg

Toegevoegd: 16-03-2015, 15.20 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag in Middelburg enige tijd een woning aan de De Ruyterstraat omsingeld. Er is echter niemand opgepakt.

Politieagenten verzamelden zich rond 14.15 uur rondom een woning. Aan de voor- en achterzijde werden politie-agenten opgesteld. Er waren zeker vijf politievoertuigen en een stuk of acht agenten ter plekke. Zij hielden een beuk, een schild en een politiehond gereed maar uiteindelijk werd de woning niet binnengevallen.

Wat de aanleiding voor de politie-actie was is niet bekend. Mogelijk is er een verband met de steekpartij in de Radenhove in Middelburg maar de politie kan daarover nog niets vertellen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren