Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 193 km

Man van fiets getrapt in Kapelle

Toegevoegd: 16-03-2015, 17.06 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Postweg in Kapelle is vrijdag rond 17.15 uur een 52-jarige man uit Yerseke gewond geraakt nadat hij van zijn fiets was getrapt door een scooterrijder. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

De man hield er een beschadigde fiets, een geschaafde hand en een zeer been aan over. Hij fietste vanuit Kapelle op de Postweg in de richting van Yerseke. Het slachtoffer zag rond 17.15 uur een scooter naderen vanuit Yerseke. De persoon op de scooter raakte vervolgens met zijn been het voorwiel van het slachtoffer waardoor de fietser ten val kwam. De scooterrijder reed vervolgens door.

De dader reed op een blauwe scooter, mogelijk van het merk Aprilia. De scooter reed met hoge snelheid. De bestuurder droeg een donkere jas. Na het voorval reed de scooterrijder door naar Kapelle, de Kapelse Moer in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (16-3-2015 om 19:45)
Wat een laffe streek van die op die scooter reed om een man van de fiets af te trappen en door te rijden ik hoop en wens dat die schoft gevonden word, en hoop dat hem het zelfde overkomt maar dan nog met een grotere trap bij deze wens ik de man beterschap.
Cookie-instellingen beheren