Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf geëist vanwege ernstig ongeluk

Toegevoegd: 16-03-2015, 19.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 43-jarige S. P. uit Amsterdam is maandag voor de rechtbank in Middelburg een taakstraf van 80 uur en een rijontzegging van een half jaar geëist.

P. wordt verantwoordelijk gehouden voor een verkeersongeval op 16 december 2012 op de Kruisdwarsweg bij Kamperland waarbij een inzittende halswervel- en botbreuken opliep. Bij het ongeluk raakten ook drie anderen gewond. Ruim een uur na het ongeluk waren alle gewonden met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

Tijdens een toertocht met Landrovers wilde P. inhalen en kwam daarbij met zijn wielen in de berm terecht. Hij maakte een (kennelijk) bruuske stuurbeweging, schoot naar de andere kant van de weg sloeg over de kop en kwam in een sloot tot stilstand.

Uitspraak over twee weken.

Zie ook:
- Vier gewonden bij ernstig ongeluk (16-12-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (16-3-2015 om 23:07)
Een TAAKSTRAF? echt? werkelijk? rechtvaardig? Na alles wat hij anderen heeft aangedaan? Schaam u OM, en erg diep!
Cerebrus (16-3-2015 om 22:27)
In Nederland worden alleen nog maar taakstraffen uitgedeeld, en de gevangenissen worden verhuurd om buitenlandse criminelen te herbergen. Allemaal ter meerdere glorie van uw trouwe regering.
Peter (16-3-2015 om 21:31)
Ja Wim, hij had beter een moord kunnen plegen. Dan was hij vrij gesproken. Of Mishandeling, dan had hij een geldstraf gekregen. Ja het is wat.
wim (16-3-2015 om 19:38)
deze man komt er goed af wat zijn straf betekent zeer weinig als taakstraf gezien de andere wat zij hebben ondervonden als gevolg van zijn hoge snelheid met zijn Landrover die zelfs over de kop ging hoef je niet te vragen hoe hoog zijn snelheid is geweest
Cookie-instellingen beheren