Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen treinen door koperdiefstal

Toegevoegd: 17-03-2015, 07.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een deel van het traject Roosendaal - Vlissingen rijden vanochtend geen treinen vanwege een koperdiefstal. Dat meldt spoorinfrastructuurbeheerder Prorail.

Volgens de Prorail is er momenteel geen treinverkeer mogelijk tussen de stations Goes en Middelburg. Reizigers moeten hierdoor rekening houden met een vertraging van meer dan een uur.

De verwachting is dat het treinverkeer rond 09.00 uur weer kan worden hervat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-3-2015 om 07:09)
Wat moet het toch hoog zitten bij zulke mensen om op spoor koperen leidingen te stelen en wat ik verder helemaal niet begrijpen kan en aan wie word zoiets dan verkocht,ik vind dat zoiets niet te verkopen moet zijn
Jaap (17-3-2015 om 12:52)
@2vliegen : als we van alle stations een politiebureau maken moeten we ook langs het gehele spoorweg tracé "2vliegen" plaatsen om de dieven op heterdaad te kunnen betrappen. Een ander alternatief is er niet.
Jac (17-3-2015 om 12:08)
De rijken worden rijker en de armen worden armer....... Dus meer criminaliteit. Meer politie is niet de oplossing(voor zover er nog politie is). Zorg dat de armoede in ons land niet bestaat en kijk goed uit wie je binnen laat in NL(geen PVV praktijken, maar wel een beetje strenger dan nu) zal al behoorlijk wat criminaliteit voorkomen. Kortom... gewoon met z'n allen wat socialer en weg met die graai cultuur. Hebben we allemaal baat bij, zelfs Prorail :-)
Rick (17-3-2015 om 09:08)
De stroomverbinding voorlopig even herstellen door de dader in serie te schakelen in afwachting van nieuwe bekabeling!!
2vliegen (17-3-2015 om 08:56)
Stations weg, politiebureaus weg, treinen weg.. Ingrijpen en van de resterende stations politiebureaus maken !-)
Cookie-instellingen beheren