Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Tweede verdachte steekpartij opgepakt

Toegevoegd: 17-03-2015, 10.59 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft maandag aan het einde van de middag een tweede verdachte opgepakt in verband met de steekpartij eerder die dag in Middelburg. Het gaat om een 27-jarige man uit Middelburg.

De steekpartij vond rond 13.30 uur plaats in een woning aan de Radenhove. De politie hield ter plekke al een 40-jarige Middelburger aan. Hij werd afgevoerd in een politiebusje. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plekke om zich over het slachtoffer te ontfermen. De man liep een flinke snijwond op en moest zich laten behandelen door een huisarts.

Aanleiding voor de steekpartij was volgens de politie een ruzie die in de woning was ontstaan. Het conflict had mogelijk te maken met problemen in de relationele sfeer.

Zie ook:
Arrestatie na steekpartij Middelburg   (16-03-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750