Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 113 km

Politie onderzoekt vernielingen Sint Jansteen

Toegevoegd: 18-03-2015, 11.05 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT JANSTEEN - De laatste weken worden er in Sint Jansteen verschillende vernielingen gepleegd. Onder andere bloembakken en auto's moeten het hierbij ontgelden.

De politie heeft hiervan een aantal aangiften binnen gehad en onderzoekt de zaak. Ook is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die iets verdachts hebben gezien of  getuige zijn geweest van vernielingen in het dorp kunnen contact opnemen met politie via 0900-8844. Ook kunnen meldingen doorgegeven worden aan de wijkagent. De politie vraagt mensen die zelf slachtoffer zijn geworden van deze vernielingen aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (20-3-2015 om 08:45)
Poosje een camera plaatsen, zo gepiept!!! Toch niet normaal dat ze er zomaar mee wegkomen. Laat ze maar eens opdraven in de vakantie om met de plantsoenendienst op pad te gaan.
marleen (18-3-2015 om 12:58)
ja aangifte doen en daarna zeggen ze civiele zaak zoek het maar uit
Cookie-instellingen beheren