Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Ernstig verkeersongeluk Philippine

Toegevoegd: 19-03-2015, 18.24 uur - Update: 20-03-2015, 09.12 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - In het Zeeuws-Vlaamse Philippine is donderdag aan het begin van de avond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Een 41-jarige man uit Axel en een 23-jarige man uit Zuiddorpe raakten volgens de politie ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur bij de kruising van de Kasteelstraat met de Zandstraat. Er is sprake van een ongeluk waarbij een auto, een Porsche, tegen een boom is gereden. Door de klap is de auto in twee stukken gebroken.

Twee ambulanceteams, een traumahelikopter en de brandweer zijn ingezet om hulp te verlenen. Er is zeker één gewonde per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het traumateam is rond 18.45 uur vertrokken. De weg is ter plaatse afgesloten vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden.

De ernstig gewonde slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Gent (B). De politie heeft ter plaatse een onderzoek verricht. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ras (23-3-2015 om 09:53)
Je kind zou er maar lopen
Fred (23-3-2015 om 08:25)
We praten nu alls als dit als dat:hij is fout geweest en reed met regelmaat te hard.Maar we praten dan niet over mensen die met grote regelmaat dronken achter het stuurt zitten.Het is en blijft we een mensen leven![een boom valt niet te vergelijken met een mensen leven.Hij heeft zichzelf flink gestraft!en zal z n les er wel uit getrokken hebben.ik sta te kijken van veel reactie s
jan (21-3-2015 om 13:34)
Rij daar dagelijks langs,is gevaarlijk met bomen langs de kant. Niet voor niets een 30 km stuk
Axel (21-3-2015 om 12:07)
@VokyouAll, Genieten van zo'n auto is helemaal niets mis mee... Maar met hoge snelheid bochten nemen op een 60km/h weggetje omringd met bomen in een 911 en 1 arm???? Uhmmm, nee! Zag hem ook altijd "genieten" van zijn auto op de parking bij de AH in Axel. Plankgas optrekken tot 80 a 100km/h op in een situatie waar mensen hun boodschappen doen, lopen met hun hond en kinderen fietsen...dat is pas genieten?!?!? Ik hoop dat hij nog mag genieten van een volgende auto of brommobiel
Mbogie (21-3-2015 om 11:49)
Er zijn een paar mensen hier die zeggen dat hij aan het inhalen was? Maar waar is dan dat voertuig op de foto's ik zie nergens nog een voertuig!
Oosterling (21-3-2015 om 11:43)
Hmm. Twee mannen..... Een Porsche..... Bocht..... Tegen een boom...... Auto finaal in tweeën. Oorzaak wordt nog onderzocht. Aan 'aanwijzingen' ontbreekt het in elk geval niet lijkt me........