Weerbericht:
Perioden met zon, maar ook enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 40 km

Ernstig verkeersongeluk Philippine

Toegevoegd: 19-03-2015, 18.24 uur - Update: 20-03-2015, 09.12 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - In het Zeeuws-Vlaamse Philippine is donderdag aan het begin van de avond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Een 41-jarige man uit Axel en een 23-jarige man uit Zuiddorpe raakten volgens de politie ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur bij de kruising van de Kasteelstraat met de Zandstraat. Er is sprake van een ongeluk waarbij een auto, een Porsche, tegen een boom is gereden. Door de klap is de auto in twee stukken gebroken.

Twee ambulanceteams, een traumahelikopter en de brandweer zijn ingezet om hulp te verlenen. Er is zeker één gewonde per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het traumateam is rond 18.45 uur vertrokken. De weg is ter plaatse afgesloten vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden.

De ernstig gewonde slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Gent (B). De politie heeft ter plaatse een onderzoek verricht. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (21-3-2015 om 10:32)
@Marian Niet oordelen over wat er is gebeurd. Denk je werkelijk dat dit met een normale snelheid mogelijk is? Wees blij dat jij en je familie daar niet als tegenligger aangereden zijn.
wreched exotics (21-3-2015 om 10:22)
wauw, wat een supergave foto's! Gelukkig dat er geen omstandigers geraakt zijn. Hoop dat het goed gaat met de inzittenden, maar hoop ook dat'ie zijn lesje geleerd heeft.
vokjoeall (21-3-2015 om 06:20)
Niet zo oordelen mensen... deze jongen heeft maar 1 arm en genoot van die porsche net zoals jullie zelf ook zouden doen, het gas in trappen net als ieder ander,dat doe je nou eenmaal als je zon ding voor het eerst van je leven hebt.
pjotr (21-3-2015 om 04:06)
ik denk dat ik ook door hem gepasseerd ben, nou ja gevlogen en dat mag niet zonder vliegbrevet, ik denk dat hij nu en brevet van onvermogen gaat krijgen als hij het mag overleven, een brommobiel is snel genoeg voor zulke i.............,maar gelukkig zijn er geen onschuldige mensen slachtoffer geworden. Zonde van de mooie auto maar met een beetje handigheid poets je die paar krasjes wel weg.
een echte axelaar (20-3-2015 om 20:12)
Ik weet niet hoe hij er aan toe is en nee ik gun dit niemand maar het had zomaar een kind van mij kunnen zijn die de dupe was, het klinkt hard maar hier konden we op wachten!
James (20-3-2015 om 17:39)
Total loss ?