Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Auto in sloot bij ongeluk A58

Toegevoegd: 20-03-2015, 23.30 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - Op de A58 is vrijdagavond een ongeluk gebeurd. Een personenauto kwam hierbij in een naastgelegen sloot terecht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 22.15 uur op de rijbaan in de richting van Bergen op Zoom. De bestuurder van de personenauto schrok omdat er iets overstak. Dit werd ook door getuigen bevestigd. Vervolgens kwam de man in de middenberm terecht en probeerde te corrigeren. Dit lukte echter niet waardoor de auto enkele keren over de kop sloeg en op zijn kant in een sloot tot stilstand kwam.

Naast twee ambulances werd ook de brandweer gealarmeerd omdat mogelijk sprake was van beknelling. Ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn. De bestuurder van de auto is door ambulancepersoneel nagekeken maar raakte niet gewond.

De personenauto raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (22-3-2015 om 15:33)
Ik mag hopen dat er een hert over stak of groter dier, want voor een lief konijntje ga je toch je leven en dat van anderen niet op het spel zetten lijkt me. Dan is het een plat konijntje voor in de soep. Me leven is me alles waard en zeker niet zon ongelijk. Het is een wonder dat het zo goed is afgelopen
Iemand (22-3-2015 om 02:11)
Gelukkig dat het goed afgelopen is voor bestuurder, en jammer van zijn auto. Dat konijntje of diertje wat over stak, leeft dus nog. Ik heb dat toch nooit begrepen, waarom konijnen of katten net zolang wachten met oversteken, tot er verkeer aankomt. Zo gaan vogels tegenwoordig ook midden op de rijbaan staan, terwijl er een royale berm aanwezig is. Er is zoveel ruimte naast de rijbaan, en toch willen die dieren midden op de rijbaan gaan zitten. Soms lijkt het net, of de dieren beslag willen leggen op het asfalt, en dat het de bedoeling is, dat wij door de berm verder moeten rijden. Maar dat konijntje leeft dus nog, dus die gaat dat wellicht nogmaals proberen. Opgepast dus, op de A58.
auto (21-3-2015 om 10:01)
Als je ziet met onze medeweggebruikers, de een zit te bellen of met andere dingen bezig, achter het stuur o ja opeens moet men corrigeren maar dan zijn we meestal te laat.Ook richting aan geven wordt nauwelijks meer aangedacht.
Cookie-instellingen beheren