Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Nieuwe protestactie politie dit keer op A58

Toegevoegd: 21-03-2015, 19.24 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie gaat dinsdag opnieuw actie voeren voor een betere cao. Die zal deze keer plaatsvinden op de A58.

Vanuit Breda wordt dinsdag om 10.00 uur gestart met de actie. Politieauto's gaan vanaf daar de snelweg op en komen dan met een snelheid van 60 kilometer per uur naar Goes gereden. Steeds meer politieauto's zullen aansluiten. Als de stoet vanuit Goes weer terug gaat richting Breda zullen steeds meer actievoerders afslaan en zo zal de colonne weer geleidelijk verdwijnen.

Er worden door de politiebonden maatregelen genomen zodat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt. Zo zullen motoragenten de colonne begeleiden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (23-3-2015 om 22:29)
Piet wie is hier hypocriet? De burger die weet waar hij voor staat of de burger die met alle winden mee waait? Zoals eerder gezegd, ik wil ook graag meer verdienen, maar niet ten koste van anderen. Diegenen die dat doen, noem ik hypocriet. Gebruik geen woorden waar je de betekenis in de meeste ruime zin niet van begrijpt!
Jos (23-3-2015 om 16:49)
Mag ik de klagers er even aan herinneren dat er in augustus 2013 ook zo'n actie was van vrachtwagenchauffeurs. En dan nog wel tijdens de spits. Dit wordt gedaan om de minister er aan te herinneren dat het ernst is.
Lukas (23-3-2015 om 08:50)
@Piet je hebt gelijk, maar aan de andere kant is de politie niet zo heel erg actief. Met het zwakke hartje van Nederland zullen we het niet redden. Ik had laatst 10 Km/u te hard gereden... Geen politie die hier langskomt
Piet (22-3-2015 om 22:51)
Zo te lezen weet iedereen het allemaal veel beter, maar je mag gewoon 60km/h op de snelweg rijden hoor. En als je zo negatief bent over de politie, bel ze dan ook niet als je in de penarie zit stelletje hypocrieten.
linke loetje (22-3-2015 om 20:48)
Ik knal ze gewoon voorbij met 130. Ga lekker in de polder je optochtje houden
martin (22-3-2015 om 19:57)
Vergeet niet dat ze spreken over hun basissalaris. Dit salaris kan doorgroeien tot 1900 netto. Exclusief avond en nachttoeslag! Exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering! en nog vele extra's zoals gratis werkkleding, reiskostenvergoeding, ABP pensioen etc. Als secundaire voorwaarden hebben ze ook nog de mogelijkheid om overal gratis koffie te drinken en te eten. Het valt ook op dat ze blijkbaar met hun priveauto met verlopen APK keuring kunnen blijven rijden.Namen van deze agenten zijn mij bekend.
Cookie-instellingen beheren