Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Vier arrestaties na schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 22-03-2015, 22.43 uur - Update: 23-03-2015, 09.40 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond vier personen aangehouden na een schietpartij in Vlissingen. Dat is zojuist bevestigd.

Volgens de politie vond het schietincident rond 22.00 uur plaats op de President Rooseveltlaan. De inzittenden van twee auto's zouden daar schoten hebben gelost nabij het Shell-tankstation. Volgens de politie is er vermoedelijk niemand gewond geraakt.

Inmiddels zijn volgens de politie vier verdachten opgepakt. Drie personen werd aangehouden in de Schuitvaartgracht. Bij de kruising van de Verkuijl Quakkelaarstraat met de Scheldestraat werd één persoon gearresteerd. Bij deze laatste locatie is een plaats delict afgezet. De politie heeft ook een speurhond ingezet.

Rond 23.00 uur meldde de politie dat twee auto's in beslag waren genomen en zijn getakeld voor onderzoek. De vier verdachten zijn naar Torentijd in Middelburg vervoerd.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Verdachten schietpartij nog vast (23-03-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (26-3-2015 om 15:36)
Nou O, zoveel Subaru's zie je nu ook weer niet rijden. Als je eens goed oplet zie je meer Mercedessen, BMW's enz. En zwarte Impreza's zijn volgens mij helemaal zeldzaam hier. Maar helaas is Vlissingen laatste jaren gewoon een gevaarlijke achterstandsstad geworden. Ik ben er geboren, maar zou er voor geen goud meer willen wonen.
Q (24-3-2015 om 15:20)
@marjoleintje, hahahaha niet om het een of ander, maar dat is geen peperdure mercedes hoor.. Het is een subaru waar er 13 van in een dozijn rondrijden. En @Lezer, de pomp wordt al een tijdje niet meer ''overruled'' door typische mannetjes. Dat heeft plaats gemaakt voor jonge mannen die door keihard te werken hun hobby kunnen onderhouden.
geert wilders (23-3-2015 om 10:05)
het is nog een leuke stad jan
P (23-3-2015 om 08:14)
Hoezo jammer ? Ik vind politie laatste tijd super goed werk doet hier i.p.v. gordeltje's controleren ! Dit is tenminste actie en zijn tenminste beetje mannen met conditie nu niet van die dikke uitgezakte gasten bah..Nee zonder meer ik ben zeer zeker geen politie-vriendje maar geef eerlijke toe ze steeds meer criminelen drugs en wapens pakken..Het is veel rustiger met dealers en crimi's dan paar jaar geleden hoor..Er is nog veel werk te gaan maar jongens en mannen moeten ook nog leren dat als je geen werk hebt of verveelt het geen excuus is om dan maar drugs te dealen en shit..Wees blij er hier uitkering is en doe verstandig, voed je neefje's en nichtje's maar goed op en let op je mattie's..Geld is ook niet alles weetjuh !!!
Erik (23-3-2015 om 06:29)
@Jan, Vlissingen is nog steeds een leuke stad. Criminaliteit is niet stadsgebonden. Hooguit wijkgebonden, m.a.w. sommige wijken, met achterstallig onderhoud en dus relatief lage(re) huren trekt een bepaald soort huurders aan, maar dat heb je in elke stad, in elke gemeente in Nederland. Als we elke stad, dorp en gehucht, waar iets plaatsvindt dat het daglicht niet kan verdragen, als " géén leuke stad meer " bestempelen, dan is er geen enkele leuke stad, dorp of gehucht meer in Nederland.
marjoleintje (23-3-2015 om 01:32)
kiek wat word er weggesleept??????zo een superdure zwarte mercedes!nou ik kan het niet betalen hoor!!!!
Cookie-instellingen beheren