Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Bestuurder spoorloos na ongeval Groede

Toegevoegd: 23-03-2015, 04.16 uur
Door: Rolf de Feijter

GROEDE - Bij een ongeval tussen Groede en Schoondijke is afgelopen nacht een auto van een dijk geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit maar de bestuurder bleek er vandoor te zijn gegaan.

De melding van het ongeval op de Krabbendijk, in de buurt van de kruising met de Klittenweg, kwam omstreeks 02.10 uur binnen bij de meldkamer. Direct werden een ambulance, meerdere brandweervoertuigen en een traumahelikopter opgeroepen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen troffen zij een zwaar beschadigde auto aan onderaan de dijk. De bestuurder van de auto was er echter vandoor gegaan. De traumahelikopter is niet ter plaatse geweest.

De politie zocht in de buurt met meerdere eenheden. Ook werd een politiehelikopter ingeschakeld om te helpen zoeken. Die cirkelde ongeveer een kwartier boven de locatie en in de buurt van het ongeval. Uiteindelijk is de bestuurder niet aangetroffen.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto te takelen. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
luna (26-3-2015 om 07:50)
je snap toch wel dat ,dat niet voor niks is he gedronken,drug bij zich je loop niet zomaar weg.
Jan (23-3-2015 om 09:10)
ze hhebben toch een kenteken ,dan kunnen ze de gene toch van zijn nest ligten ,mits als de wagen niet is gestolen ,of de eigenaar is onder gedoken tot hij/zij nuchter is
Cookie-instellingen beheren