Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Verdachten schietpartij nog vast

Toegevoegd: 23-03-2015, 09.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De vier personen die gisteren opgepakt werden na een schietpartij in Vlissingen zijn allemaal mannen. Dat heeft de politie vanochtend naar buiten gebracht.

Rond 22.00 uur zou nabij het Shell-tankstation aan de President Rooseveltlaan een ruzie zijn ontstaan. De politiemeldkamer kreeg al snel een melding binnen dat er schoten waren gelost en dat de verschillende betrokkenen in twee personenauto's waren weggereden. Direct rukten meerdere eenheden met spoed uit.

Op de kruising van de Scheldestraat met de Paul Krugerstraat zagen agenten een auto die voldeed aan het signalement van één van de voertuigen. De auto werd rond 22.05 uur in de Schuitvaartgracht gecontroleerd. De drie inzittenden werden direct aangehouden. Het gaat om een 26-jarige Vlissinger, een 33-jarige man uit Rotterdam en een 31-jarige man uit Middelburg. De auto waarin ze reden werd in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggesleept.

Rond 22.15 uur zagen agenten in de Verkuijl Quakkelaarstraat een auto die voldeed aan de omschrijving van de tweede auto. Toen de agenten de auto controleerden, kwam een man aangelopen. Deze 29-jarige Vlissinger is aangehouden. Ook deze auto is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf getakeld.

De vier aangehouden mannen zijn voor verder onderzoek overgebracht en ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Daar worden ze vandaag verhoord. De politie heeft enkele getuigen gehoord. Ook is op meerdere plaatsen sporenonderzoek gedaan. Verder is in de Verkuijl Quakkelaarstraat nog met een politiehond gezocht.

Zie ook:
Vier arrestaties na schietpartij Vlissingen (22-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren