Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeershinder door protestactie politie A58

Toegevoegd: 24-03-2015, 12.16 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen op de A58 een protestactie gehouden voor een betere cao. Volgens de politiebonden worden werknemers ondergewaardeerd door de politieleiding en de politiek. De zogenoemde langzaamaanactie leidde tot behoorlijk wat verkeershinder.

Rond 10.00 uur werd met de protestactie gestart vanuit Breda. Via de A16 reden de politievoertuigen met 60 kilometer per uur de A58 op naar Goes. Tussendoor sloten steeds meer politievoertuigen zich aan bij de stoet. Bij Goes draaiden de actievoerders weer om terug de A58 op richting Brabant.

De actie leidde op de A58 tot flinke vertraging voor overige weggebruikers. De politie had het tijdstip van 10.00 uur uitgekozen ver na de ochtendspits om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Desondanks leidde de actie toch tot vertragingen op de A58.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (24-3-2015 om 19:27)
Ik verbaas me over hoe vaak ik hier de woorden: 'onze belastingcenten' lees. Denk je dat politieagenten niet evengoed belasting betalen dan???
R (24-3-2015 om 18:57)
Of deze actie nu de juiste mensen treft weet ik zonet nog niet. De gemiddelde burger kan niet veel aan de cao van een agent veranderen vrees ik.
Tijs (24-3-2015 om 18:12)
In Nederland heb je zoiets als stakingsrecht. Echter, o.a. de politie is het bij wet verboden te staken. Men is dus 'veroordeeld' tot dergelijke acties als deze... En het is de publieke sector... PUBLIEKE... logisch dat de burger er 'last' van heeft! Wanneer buschauffeurs, NS-personeel, winkelpersoneel, etc. staakt heeft ook een grote groep burgers hier last van, maar dan zijn de commentaren niet zo fel en uitgesproken negatief. En voor alle azijnpissers en 'politie-haters': er worden jaarlijks tienduizenden meldingen gedaan bij de politie, dus men heeft ze kennelijk toch nodig. Als ze zo waardeloos zijn, bel dan ook nooit meer... neemt de werkdruk ook af en zijn acties is zekere mate niet meer nodig...
R (24-3-2015 om 17:53)
De meesten hebben een hongerloon
ad (24-3-2015 om 17:33)
ja dat is de mentaliteit en solidariteit tegenwoordig als ik maar een dik belegde boterham heb dan zoekt de rest het maar uit als ik maar van niemand last heb leve de hokjes cultuur
martin (24-3-2015 om 17:25)
Heb hier totaal geen respect voor. Krijgen veel meer salaris dan de gewone burger en hebben betere secundaire arbeidsvoorwaarden. Dankzij deze actie kon ik niet op tijd bij mijn klanten komen. Dus daardoor heb ik orders misgelopen. Politie houdt totaal geen rekening met de burgers die veel harder moeten werken voor hun salaris. En als ze vinden dat ze zo weinig verdienen moeten ze maar ander werk gaan zoeken.
Cookie-instellingen beheren