Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeershinder door protestactie politie A58

Toegevoegd: 24-03-2015, 12.16 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen op de A58 een protestactie gehouden voor een betere cao. Volgens de politiebonden worden werknemers ondergewaardeerd door de politieleiding en de politiek. De zogenoemde langzaamaanactie leidde tot behoorlijk wat verkeershinder.

Rond 10.00 uur werd met de protestactie gestart vanuit Breda. Via de A16 reden de politievoertuigen met 60 kilometer per uur de A58 op naar Goes. Tussendoor sloten steeds meer politievoertuigen zich aan bij de stoet. Bij Goes draaiden de actievoerders weer om terug de A58 op richting Brabant.

De actie leidde op de A58 tot flinke vertraging voor overige weggebruikers. De politie had het tijdstip van 10.00 uur uitgekozen ver na de ochtendspits om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Desondanks leidde de actie toch tot vertragingen op de A58.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick van Belleghem (24-3-2015 om 13:17)
Hoe hoog is de boete op hinderen van het verkeer? Politie rijdt veel te hard of veel te langzaám
jan (24-3-2015 om 13:08)
Goede actie, buiten de spits om. Van hinder was nauwelijks sprake, bovendien was alles ruim gecommuniceerd dus je bent een pannenkoek als je hierachter reed. Ambulances en alles wat spoed had kon er gewoon langs.
SlowRider (24-3-2015 om 13:06)
Handig als er nu wat gebeurd, politie genoeg...of juist niet...
gj (24-3-2015 om 12:46)
Iedereen wil meer salaris, en ook u.... politie.... gun ik een goed bestaan. maar ga volgende keer met een spandoek op het viaduct staan en laat mij ook de kans om mijn centen te verdienen. Ik kan uw salaris niet beinvloeden maar u deed dat de mijne wel met deze vertraging.
Kees (24-3-2015 om 12:39)
Wat een waardeloos vertoon van machtmisbruik. Lekker met je dienst auto in de baas zijn tijd aandacht vragen voor je CAO. Zou de heren en vakbond aanklagen en de kosten op deze mensen halen. Alle kosten laten vergoeden ook voor de mensen (bedrijven) in de file erachter.
Cookie-instellingen beheren