Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 177 km

Belgische vrouw opgepakt wegens diefstal

Toegevoegd: 24-03-2015, 14.31 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Dinsdagmorgen is in een winkel aan de Overdamstraat in Hulst een vrouw aangehouden wegens diefstal.

De diefstal vond plaats rond 10.30 uur. Een 40-jarige inwoonster uit het Belgische Moerbeke zag tijdens het boodschappen doen kans om uit de tas van een 44-jarige vrouw uit Hulst 35 euro uit haar portemonnee te stelen.

De vrouw is in de winkel door de politie aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Hulst meegenomen. Tijdens het verhoor bekende zij de diefstal te hebben gepleegd. Na betaling van een boete van 350 euro kon de vrouw het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renze van Zanen (24-3-2015 om 17:54)
Wat een grijpstuiver! Gaat wel erg ver om gewoon bij de mensen uit de tas te stelen.
zachteheelmeestersenzo (24-3-2015 om 16:59)
Tuurlijk. En geef je de dievegge een oplawaai sta je voorlopig nog niet buiten! Hoe t zover heeft kunnen komen weten we maar wat eraan te doen is in de verste nog onduidelijk - volgens ons kabinet..
Cookie-instellingen beheren