Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Meteen panne na aanschaf motorboot

Toegevoegd: 24-03-2015, 22.19 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De reddingboot van het KNRM-station in Breskens is dinsdagmiddag op de Westerschelde een motorboot te hulp geschoten. De boot, welke net was aangeschaft, is veilig naar Vlissingen gebracht.
 
Drie personen waren aan het begin van de middag de haven van Breskens uitgevaren met hun zojuist aangekochte motorkruiser. Het trio wilde hun nieuwe aanwinst overbrengen naar Scheveningen maar vlakbij Vlissingen ging het al mis: De motor stopte ermee en was niet meer op gang te krijgen.
 
De opvarenden sloegen alarm en de reddingboot Zeemanshoop uit Breskens schoot te hulp. De boot werd op sleeptouw genomen en afgemeerd bij de Poseidonsteiger in de Vlissingse Buitenhaven. De bemanning van de motorboot bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeerots (25-3-2015 om 19:25)
Voor een appel en een ei een opknapper kopen, en vervolgens alle adviezen om hem eerst na te kijken en op te knappen in de wind slaan, en gewoon het ruime sop te kiezen... tja dan krijg je dit soort dingen. vooral niet luisteren, en gewoon gaan..... Erg slim met een oude boot die meer dan 2 jaar heeft stilgelegen.
kat in de zak... (25-3-2015 om 15:28)
klinkt als de kat inde zak...
Captain Morgan (25-3-2015 om 13:50)
Ik ga er vanuit dat het geen splinter nieuw bootje was en vraag me af of er wel is nagedacht voordat het ruime sop gekozen was. Zoals het bijvoorbeeld normaal zou moeten zijn dat elke motorboot oud of nieuw na een winter stilstand eerst maar eens technisch in orde gemaakt dient te worden ? Van een verplichte APK voor plezierbootjes kan natuurlijk geen sprake zijn, of van waterwegenbelasting. Ondertussen moeten diegenen die de ellende van een ander maar moeten komen opknappen (KNRM) met de bedelhoed rond om van donaties rond te komen. Wat een krenterige schande. Ik denk dat er van die mensen met hun luxe plezieryacht status probleempjes best geld geëist kan worden. Plezierboten belasting dus !
wie betaalt de KNRM ? (25-3-2015 om 13:31)
De KNRM zoekt donateurs dus ik neem aan dat dit trio zeer gul heeft gegeven.
Anne (25-3-2015 om 12:44)
Fout van beide zijden ,koper en verkoper. Je weet als je ruw water gaat bevaren je als eerste moet zorgen dat je gasoliebunker afgetapt moet zijn van water. De verkoper had dit moeten doen. En de koper had moeten vragen of dat gedaan was.
John (25-3-2015 om 08:40)
Hopelijk hebben ze het bonnetje nog... Zal vast geen opzet in het spel zijn, maar niettemin wel erg zuur om zo je nieuwe aanwinst te ontvangen.
Cookie-instellingen beheren