Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe arrestaties schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 25-03-2015, 15.20 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag in Vlissingen twee mannen uit die plaats aangehouden voor betrokkenheid bij het schietincident afgelopen zondag op de President Rooseveltlaan. Eerder werden al vier mannen gearresteerd.
 
De nu aangejouden mannen zijn 27 en 32 jaar oud. Ze worden er volgens de politie van verdacht betrokken te zijn geweest bij het schietincident.
Rond 22.00 uur zou nabij het Shell-tankstation aan de President Rooseveltlaan een ruzie zijn ontstaan. De politiemeldkamer kreeg al snel een melding binnen dat er schoten waren gelost en dat de verschillende betrokkenen in twee personenauto's waren weggereden.
 
De mannen die zondag werden opgepakt zijn inmiddels weer vrijgelaten. De twee nieuwe verdachten zijn voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Zie ook:
- Verdachten schietpartij nog vast (23-03-2015)
Vier arrestaties na schietpartij Vlissingen (22-03-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-3-2015 om 19:05)
Ik hoop en wens dat ze nu de juiste opgesloten hebben voor verder verhoor,wat gebeuren er toch veel schiet incidenten nu ook in zeeland maar vooral in Vlissingen zijn dit nu bepaalde groepen die in Nederland zijn komen wonen of bestaat er ook ruzie onder de bewoners uit Vlissingen, waarom moet er nu altijd met geweld gebeuren terwijl er zoveel andere manier zijn die tot een oplossing kunnen komen en zelfs zonder geweren.
W.R. (25-3-2015 om 17:27)
Zolang ze mekaar maar afschieten is het niet erg