Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Blinde man bijna geschept op zebrapad

Toegevoegd: 26-03-2015, 18.36 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie is op zoek naar de blinde voetganger die vandaag in Goes rond 13.42 uur bijna door een automobilist werd aangereden toen hij wilde oversteken.

Agenten zagen dat op de Fruitlaan een man met blindengeleidehond en geleidestok wilde oversteken. De man stak daarom dan ook eerst zijn stok uit om dit aan te geven. Terwijl het overige verkeer stopte en de man over het zebrapad liep kwam er vanaf de rotonde op die weg een auto aangereden. De auto raakte daarbij de stok van de man.

De automobilist, een 70-jarige man uit Goes, is daarop aan de kant gezet. Hij kreeg een proces-verbaal voor het niet voorlaten van een blinde voorzien van een geleidestok op het zebrapad. De blinde man is waarschijnlijk ongedeerd gebleven, maar is niet meer aangetroffen. Toch zou de politie graag met hem in contact komen. Dat kan via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pvl (27-3-2015 om 06:26)
Gebeurt niet alleen met blindmensen dat bijna aangereden worden kijk maar eens jeugd die met auto's knoeien hard voor race als je bij zebra pad wil over steken . En nog 1 ding blinden mensen mochen overal over steken als blinden stok om hoog gaat dan moet in regels die mensen over laten steken
kees (26-3-2015 om 19:41)
Ik hoop dat er een grote deuk in de auto zit. Zeer onbeschoft en zwaar beledigend tegenover de blinde. Respect voor hun
Cookie-instellingen beheren