Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 171 km

Man met vuurwapen in horecagelegenheid

Toegevoegd: 27-03-2015, 13.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 36-jarige inwoner van Spijkenisse is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden voor verboden wapenbezit.

De man had een vuurwapen bij zich en liet dat wapen zien in een horecagelegenheid. De politie werd rond 03:00 uur ingeseind. Agenten gingen direct op de melding af en konden hem zonder problemen op straat aan de Kromme Weele in Middelburg arresteren.

Tijdens een fouillering van de verdachte kwam het wapen uit zijn broekzak


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-3-2015 om 08:13)
Wat een geluk voor dat er ongelukken van komen liet de man zijn vuurwapen zien en het gevolg was dat er een seintje is gegaan naar de politie die later ingerekend kon worden,was dat nu bluf van die vent of zou hij het willen gebruiken,zeer goed om zoiets direct door te geven zoals gebeurt is.
Cookie-instellingen beheren