Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 306 km

Twee agenten gewond bij arrestatie

Toegevoegd: 27-03-2015, 13.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagmorgen heeft de politie een 25-jarige inwoner van West Midland en een 62-jarige inwoner van West Hartlepool aangehouden.

Rond 04:45 uur meldde ambulancepersoneel dat op Het Groene Woud twee dronken personen voor hun rijdende ambulance waren gesprongen. Agenten waren in de buurt en zagen de ambulance stil staan op de weg. Een ambulancebroeder wees in de richting van het tweetal.

Agenten spraken het duo aan en besloten hen een proces-verbaal te geven voor openbare dronkenschap. Daar waren de Engelse mannen het niet mee eens. De oudste van de twee wilde in de politieauto zijn behoefte doen. Toen hij weer uit het voertuig werd getrokken om dit te voorkomen, ontstond een worsteling.

De twee agenten raakten daarbij licht gewond. Het lukte hen om de weerspannige mannen onder controle te brengen. Ondertussen was er versterking van collega's onder weg om hen te helpen. Zij hebben het tweetal overgebracht naar het cellencomplex in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (28-3-2015 om 19:08)
eens met wim maar ik snap de agenten niet zo goed omdat je bij deze situatie al aan voelt dat er iets gaat komen met zulk soort lui...ze hadden gelijk hun spray of wapen erop moeten los laten en niet afwachten totdat ze zelf of de ambulancebroeders slachtoffer worden.....gelijk korte metten maken met dit soort
wim (28-3-2015 om 08:04)
Zouden zulke dwazen als ze nuchter zijn wel begrijpen wat ze bij andere gedaan hebben vuile vieze smeerlappen ze moesten die twee in een niet te groot roeibootje en zonder roeiriemen weg sturen naar waar zij thuis horen
Cookie-instellingen beheren