Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Man steelt diesel uit vrachtauto Vlissingen

Toegevoegd: 27-03-2015, 14.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 39-jarige inwoner van De Meern is in de nacht van donderdag op vrijdag op heterdaad betrapt toen hij in Vlissingen bezig was diesel uit een vrachtwagen te stelen.

De politie kreeg rond 01.40 uur een melding van de brandstofdiefstal. Agenten gingen vervolgens direct op pad. Op de Mercuriusweg troffen zij de verdachte in een auto aan. Met een tuinslag werd diesel uit een vrachtwagen overgepompt. In zijn auto stonden al enkele gevulde jerrycans gereed.

De auto is in beslag genomen. De man werd aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Hij is voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (28-3-2015 om 12:39)
Hij wordt in de cel gezet, en de dader van het bestelen van 400 marine mensen op dat marineschip mag gewoon buiten blijven? Snap jij het nog?
wim (28-3-2015 om 07:56)
Zo je ziet hier weer eens duidelijk dat de politie niet gemist kan worden bij het stelen van brandstof uit een vrachtauto
Cookie-instellingen beheren