Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man randt meisjes aan in café Hulst

Toegevoegd: 28-03-2015, 08.34 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 21-jarige inwoner van de gemeente Hulst aangehouden. Hij wordt verdacht van aanranding en mishandeling.

De man zou in een horecagelegenheid aan de Grote Markt twee meisjes hebben mishandeld. Ook zou hij ze onzedelijk hebben betast. Toen hij rond 03.30 uur door een beveiligingsmedewerker werd aangesproken op zijn gedrag gaf hij deze een vuistslag.

De verdachte ging naar een ander café maar kon even later alsnog worden aangehouden. Op het moment dat hij het tweede café verliet konden agenten hem op basis van het opgegeven signalement aanhouden. Tijdens de arrestatie verzette hij zich hevig. Hij is in gesloten in een politiecel en wordt vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (9-4-2015 om 15:02)
Jan en Pipo... wat een trieste reactie van jullie en zo kortzichtig. lees eerst is goed een nieuwsbericht door, er wordt geen leeftijd genoemd van de meisjes, en hij werdt pas rond 3:30 aangesproken op zn gedrag, dus het voorval kan veel eerder gebeurd zijn. en die meiden mogen gewoon gezellig een avond op stap gaan, we leven niet meer in jaar 1900 he, die man is gewoon heel fout bezig! en jullie gedachtengang is erg fout.
Brian (30-3-2015 om 17:11)
Beste Lezers, waarom zouden Meisjes niet mogen uitgaan in het weekend en een avond klok moeten hebben ? ze worden mishandeld en hier vallen jullie over ? serieus ??? jonge Meiden (leeftijd hier niet eens genoemd) mogen ook stappen, dat hoort bij jong zijn. en dat moet ook gewoon veilig kunnen. zonder dat zo,n man je lastig valt. Wat een reacties zeg anno 2015
m (30-3-2015 om 12:01)
die man moet zich gedragen tegenover vrouwen/meisjes, en mag best een flinke straf krijgen. Meisjes horen volgens mij om die tijd niet op straat (ook die man niet) en weten zelf goed dat ze om die tijd problemen kunnen krijgen.
Yela (29-3-2015 om 15:37)
@ Jan. Wat een belachelijke opmerking schandalig dat jij zo denkt maar omdat jij zo denkt vind ik eigenlijk wel dat ze jou daar voor zouden moeten straffen. slaat ook nergens op hoor maar wat jij zegt slaat ook echt nergens op. dus ik denk dat jij dit begrijpt toch Jan?
k (29-3-2015 om 13:14)
@jan en dat bepaal jij? niet in heel zeeland geld dezelfde sluitingstijd, ik zie dat zijn leeftijd 21 was dus geen kind ok van de meisjes had hij af moeten blijven ik weet niet uit wat voor land je komt maar dit is een vrij land ben je 18 mag je zelf bepalen hoe laat je in je bedje ligt. wat moeten uw kinderen (als uw ze hebt) afgezien hebben
Rob (29-3-2015 om 09:38)
Jan en Pipo, anno 2015 mogen meisjes ook plezier hebben dus ook een drankje doen in een horecagelegenheid. Daarbij staat er geen leeftijd bij dus is het begrip meisje heel breed.
Cookie-instellingen beheren